Popular Pages

Popular Posts

sweet Sunday morning

Read Article →
ooh, ini udah hari ke berapa yah di bulan ramadan? gak kerasa udah mau sebulan aja..  kemarin Minggu jalan-jalan ke beberapa tempat buat be...
scribbled by : Dzikrina Anggie
0 Comments

I dont know anymore

Read Article →
sore-sore ndengerin duetnya Yoon Sang Hyun sama Yoo Eun Hye di lagu Romance - OST My Fair Lady. Berapa kalipun aku ndengerinnya tetep aja sa...
scribbled by : Dzikrina Anggie
0 Comments

new crush

Read Article →
aaaah, ganteng sekali Oppa-Oppa ini.. waktu aku nyoba pengen liat MV mereka dan ndownload yang I'm A Loner >> umm, not bad. ah, ...
scribbled by : Dzikrina Anggie
0 Comments

New Crush

Read Article →
aaaah, ganteng sekali Oppa-Oppa ini.. waktu aku nyoba pengen liat MV mereka dan ndownload yang I'm A Loner >> umm, not bad. ah...
scribbled by : Dzikrina Anggie
0 Comments

liburan tinggal sebentar

Read Article →
aku baru nonton serial Itazura na Kiss . belum selesai sih. masih kurang 2 seri lagi. padahal nih serial dari Jepang sudah ditayangkan kalo...
scribbled by : Dzikrina Anggie
2 Comments

Photo Diary: Tamansari Yogyakarta

Read Article →
scribbled by : Dzikrina Anggie
0 Comments

hujan dua hari

Read Article →
dua hari kemarin mood ku (hampir) selalu bagus. mulai malam tiga hari lalu hujan deres. paginya waktu sahur, udara jadi dingin, dan waktu su...
scribbled by : Dzikrina Anggie
0 Comments

Becoming Jane

Read Article →
Film yang diangkat dari novel klasik milik Jane Austen. Aku pernah sekali nyari foto-foto Anne Hathaway dan nemu foto dia di film Becoming J...
scribbled by : Dzikrina Anggie
0 Comments

back to the present

Read Article →
okay, it's Sunday which means I've been back from Jogja for maybe not more than 24 hours. when I was in the Joglosemar and about to ...
scribbled by : Dzikrina Anggie
0 Comments

trip trip trip

Read Article →
W e've been planned since the beginning. no, actually we planned this since we came to Ochi's house on the first 2nd week of August....
scribbled by : Dzikrina Anggie
0 Comments

Gading Putih

Read Article →
hari ini memang hari libur >> libur tujuhbelasan . tapi aku gak ngerasa libur soalnya aku udah libur sejak pertengahan Juli lalu. hehe...
scribbled by : Dzikrina Anggie
0 Comments

Jason Castro - If I were you

Read Article →
If I were you I would fall for me Keep every promise, Answer my calls And I would never let you down Ohhh If i were you I would turn that ...
scribbled by : Dzikrina Anggie
0 Comments

If It's True

Read Article →
there are times when I'm sitting alone surrounded by silence and the whisper of the wind slip into my mind I'm always tempted ...
scribbled by : Dzikrina Anggie
0 Comments

Because I'm A Fool - romanization

Read Article →
I must be like this because I’m a fool It seems alright even when I’m hurt Even when I’m teased about my pitiful love Because I’m a fool ...
scribbled by : Dzikrina Anggie
0 Comments

light

Read Article →
(perjalanan pulang dari study tour ke Bali tahun 2008) aku selalu bahagia saat hujan turun karena aku dapat mengenangmu untukku sendir...
scribbled by : Dzikrina Anggie
0 Comments

Without Words - Park Shin Hye (romanization)

Read Article →
I should have done that I should have ignored it like something i couldn't see I shouldn't have looked at you at all I shou...
scribbled by : Dzikrina Anggie
2 Comments

Remember Me

Read Article →
pemain: Robert Pattinson, Emile de Ravin, Pierce Brosnan genre: drama cerita tentang Tyler (Pattinson), seorang remaja yang orangtuanya b...
scribbled by : Dzikrina Anggie
0 Comments

Photo Diary: Let's Have Fun Together

Read Article →
it's August and it's rush!!! sunny-day everyday, hot weather, and crazy about popsicle. yeah it's SUMMER. well, I do notice t...
scribbled by : Dzikrina Anggie
4 Comments

i'm gonna find my way there

Read Article →
via wfcalou
scribbled by : Dzikrina Anggie
0 Comments